Middagen i dag ble servert av « kjekken»..
Mens eg strikka sokker, og delvis så etter hval på fjorden,
så laga han middagen,
kjekt..
Menyen var selvprodusert av oss: mandelpotet og gulrøtter fra egen hagen, og fiskekaker av selvfisket hyse..
Det smakte helt fortreffelig!
Det er noe med det, å gjøre selv..
Akkurat her så vet vi hva inneholder er, og tilfredsstillelsen av å ha gjort det..
Barna mine, da de var små var veldig opptatt av å;
– gjøre sjøl-..
Det er rett, sånn skal det være, sånn lærer vi hele livet… tenk på det!
Selvlagd mat er best, vil eg påstå !
Det er faktisk så enkelt, og så iboende i oss at det er bare å prøve, feile og prøve på nytt til det smaker som du vil ha det..
Som Kine Hellebust synger det:
– det handler om å gynge til du får til det du vil…
Det handle om å leve..
Vi er så heldige å bo i et land full av muligheter og ( nesten) rein natur..
Er glad for å ha muligheten og interessen for hjemmelaga,
– gjør det sjøl mat..
No er det tid for en strekk ..
Helt enig med deg. Selvgjort er velgjort.