Hei.
Frokost og smak av tradisjon…
«Kjekken» lager også tradisjonsmat på den tradisjonelle og profesjonell måte, dette kan han gjennom årelang erfaring. Smaken er som den skal, på disse kanter.
Rart med det, det en får inn fra barnsben av og har interesse av å gjøre blir bra, og egentlig en kulturskatt.
Vi kan gå på den fineste restaurant eller kafé og på presentert tradisjonsmat på menyen, men når den kommer på fatet foran oss er det ikke det, verken i smak eller utseende..
-Blir bare et fint ord som selger dyrt ..
Verden vil bedras..
Viktig å ta vare på vår matskatt.
Mye av vår julemat ble fremstilt under enkle kår, uten fancy krydrer og kokekar, men smakte godt også fordi det ikke var hverdagsmat..
Hverdag og høytid var forskjellig..
I dag ble jeg invitert til fin frokost, frokost med smak av høytid og tradisjon.. en forsmak, i en moderne tid..
Nydelig.. tusen takk!