Har baka noe eg trudde eg var ferdig med å bake for lengst, men, men når lysten trenger på..
En tradisjonsbakst som i gamle dager var et viktig og fornemt innslag på kakefatet.
Den ble gjenstand for beundring i form og smak.. her var dommen ikke nådig ..
-Fattigmannen ..
Ikke den karen, men de som baker den, de som vil henge med og være « innafor»..blir det.
Denne karen, fylles med egg i « metervis», smør og fløte, sukker og cognak ..
Husmannen betaler og er lykkelig med
Mine ble et « sammensatt» verk av en gjennomsnitt av Norges fattigmenn
Noen tykke, smale, lange, korte, skjelve, skakke, amputert ender, fyldige og «helt sprø «
-men smaker er den samme..
Bare det ytre som skiller..
Og det ytre er vel det viktigste , som teller, eller
Nei, men det er jo slik vi har det, blir målt i det vi serverer ..
Eg synes faktisk at de tykke kakene uten typisk form var kjempegode, de ga meg en «munnfull» opplevelse til kaffen
Jau..
Form og farge er ikke viktig.. men det som er inni teller
Å vi Må ikke ha.., bare det som kjennes bra