Grilla tørrfisk


Dagens meny:
Grilla tørrfisk med
Kokt mandelpotet,
grønnsaker i wok ,
Stekt bacon/ egge smør..

Ikke for å skryte, men det var veldig godt!

Denne matrett har vi har spist « ute» på restaurant,
-en rådyr og ekslusiv matrett..
-men aldri laga sjøl.

I dag gjorde vi vår variant.

Hadde rester fra gårdagens grønnsaker, valgte å bruke det.
( mest vanlig er gulrotstuing),
men må si at wok grønnsaker er veldig bra.

Litt sitronpepper over både fisk og wok er godt.

Torsken har vi fiska og tørka selv
( vel, tørka gjorde jo vinden..)

Lutefisk sesongen er snart her,
så « kjekken» er i gang med den prosessen.

Derfor passet det fint med å prøve ut grill i dag.

Den tørket fisken skal vannes ut i over en uke før luting eller grilling.

Dagens fisk til middagen har ligget i vann en uke.

Hadde salt over fiskebitene ca en halv time før grilling, tilførte olje på fisk og grillplate.

« kjekken» er grillmester, perfekt resultat!

Godkjent, og kan anbefales !

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg