Grilla tørrfisk


Dagens meny:
Grilla tørrfisk med
Kokt mandelpotet,
grønnsaker i wok ,
Stekt bacon/ egge smør..

Ikke for å skryte, men det var veldig godt!

Denne matrett har vi har spist « ute» på restaurant,
-en rådyr og ekslusiv matrett..
-men aldri laga sjøl.

I dag gjorde vi vår variant.

Hadde rester fra gårdagens grønnsaker, valgte å bruke det.
( mest vanlig er gulrotstuing),
men må si at wok grønnsaker er veldig bra.

Litt sitronpepper over både fisk og wok er godt.

Torsken har vi fiska og tørka selv
( vel, tørka gjorde jo vinden..)

Lutefisk sesongen er snart her,
så « kjekken» er i gang med den prosessen.

Derfor passet det fint med å prøve ut grill i dag.

Den tørket fisken skal vannes ut i over en uke før luting eller grilling.

Dagens fisk til middagen har ligget i vann en uke.

Hadde salt over fiskebitene ca en halv time før grilling, tilførte olje på fisk og grillplate.

« kjekken» er grillmester, perfekt resultat!

Godkjent, og kan anbefales !

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg