Søndag morra og ro i huset.. etter en innholdsrik dag i går
Kan jo fortelle om middagen..
Andre gang eg serverer grilla tørrfisk.
Denne gangen « lånte» eg menyen fra et av byens utesteder ( der eg var på torsdag).
Torsken har vi fiska selv.
Tørka selv..
Vanna ut og pakka, selv..
La den i litt saltvann en liten time
Tørka den for vann, ha på litt pepper ..
Ordna med tilbehør:
Stekt bacon,
-smørdampet erter, aspargesbønner, en gulrot, en skive sellerirot og litt spinat og litt eple hadde på litt salt og sitron og noen små tomater..
Smørsaus etter Tine oppskrift. Løk i vin, fløte og smør.. sitron.
Mandelpotet ( selvprodusert) stekt i olje og krydder i stekovnen.
Fisken ble stekt på panna i smør ( 3.min) lagt på stekebrett og kort besøk under grillen
Grov sennep er en viktig smak her
Så var det klart for inntak
-Verre var det ikke