Lår til Lammerull

Hei.

No har jeg prøvd noe nytt, nytt for meg..

Laga lammerull av  kun et lammelår. Beian ut låret, skar ut kjøtt og i strimler. Brukte bare hinna rundt låret til «ytterside», la inn kjøtt og krydder og sydd igjen, som vanlig rull. Tredd over strømpe. 
Gikk bare fint det!  

Nå er den lagt i salt.

Spent på når den skal kokes, om den holder sammen..,men tror egentlig det!

Rema har lammelår på tilbud. 

Bare et tips!!

Ble bra denne!
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg