«Lyr burger»

Hei!

Det handler om fisk, no igjen…

Hadde noe lyr file igjen etter gårdagens fiskekake «banking». ( gikk tom for melk)

I dag prøver jeg meg på «lyr-burger»med bacon og purreløk, salt, pepper, muskat, hvitløkspulver, potetmel, egg og helmelk. Stekt i smult. 

Bruker hurtigmikser, det går fortere og mindre oppvask… der har du meg…!

Ikke for å skryte, men synes de ble bra… 

Har gitt smaksprøve til mine unge naboer.. venter på dommen !!

Lyr alene og sammen med annen fisk er fint til dette formål.

Brukte:
Ca. 500 gr fisk. 70 gr. bacon. 2 ss. kuttet purreløk. 1,5 ss. Potetmel. 2dl. Melk. Krydder  etter smak.

La deg inspirere, er så enkelt..

Skal jo helst være hjemme i disse dager.. no må en jo ta seg til med …

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg