Oliven på glass

Håndplukket oliven av meg selv og « kjekken» i Tyrkia.

Tok de med hjem i en pose lagt i kofferten,
-så detter er «langreist» mat, og eksotisk..


Skylt og rengjort.

Skåret inn til steinen.

Etter oppskrifta : -to døgn i vann med skifting av vann.

Så i dag puttet eg disse bær på et glass med litt salt.

Her skal det ristes og vendes ofte i to uker.

Spennende!

Aldri gjort før🤗

Sjå den solnedgangen!
Akkurat no.
Å det sa de ikke på yr.no..!!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg