Oliven på glass

Håndplukket oliven av meg selv og « kjekken» i Tyrkia.

Tok de med hjem i en pose lagt i kofferten,
-så detter er «langreist» mat, og eksotisk..


Skylt og rengjort.

Skåret inn til steinen.

Etter oppskrifta : -to døgn i vann med skifting av vann.

Så i dag puttet eg disse bær på et glass med litt salt.

Her skal det ristes og vendes ofte i to uker.

Spennende!

Aldri gjort før🤗

Sjå den solnedgangen!
Akkurat no.
Å det sa de ikke på yr.no..!!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg