Seilaks

Hei.

I dag ble  «Seilaks» lagt på glass.

Det er en prosess på minst tre dager.

 -det ittno som kjem ta se sjøl- som de synger i Vømmel spelemannslag.

Vi fiska passe stor sei i farvann uten oppdrett, altså «vill sei», så rein som det går i disse miljø tider…

Salta, tørka, skjært, røyk og farge behandla og lagt på glass i olje.

Er et godt pålegg som har vært brukt i lang tid.

Syns det et fint å kan gjøre den hele prosessen sjøl..være den som gjør alle ledd, vite hva som skjer..

Ikke det at jeg eter « seilaks« til gull alene, -går en grense her også . 

Jeg deler med de som deler samme smak..

Et godt pålegg et det !

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg