Stekt Lyr.

Hei.

Dette er første gang jeg steiker Lyr. Bruker den  vanligvis til fiskemat og da gjerne  sammen med torsk.             Erfaringen i dag et at Lyr er god steikfisk, på høyde med sei.             Kan anbefales. 

Litt om min fremgangsmåte. 

Skjære file. Skråskjær fileen i serveringsbitet. Vend bitene i mel og krydderblanding. Varm panne, og lett brunet melange margarin. Steik /brun på begge sider. Ha på fløte og kok sammen i 5-10 min. Og du har en alle tiders middagsretter sammen med kokte poteter og raspet gulrot.              God fornøyelse! 

Skråskjær gir bedre hold. 
Kan jo selvfølge bruke matfløte. (var dette vi hadde i dag) 
Server med brunet smør vil også smake godt. 
Salt, pepper, timian og hvetemel. Ikke vær redd med salt, fisk tåler det. (ca 3spiseskjeer her) 
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg