I dag ble det fiskegrateng til middag.
God gammel matrett, men eg la til en ny vri, hadde på biter av stekt flesk, ok..
Min grateng;
Fersk kokt torskefilet, makaroni og hvit saus ispedd fiskekraft og melk. Salt, pepper og muskat.
I manko på grillmel til topping ble det stekt flesk🤗
Potet og råkost høre med..
Enkel å lage og kan godt fryses..
Siden eg var i gang, så lette eg gjennom skapet etter en dessert..
Fant en boks semule gryn.. da ble det det!
Semulepudding( oppskrift på pakken) med saus. ( brukte denne til babygrøt)
Kan jo ha i litt smak av mandler..
Sausen kokte eg av syltetøy; solbær, jordbær og rabarbra, tyknet med maisenna, knallgod!
Det er fint å bruke det som er i skapet.. -spennende å tenke nytt å..
No er vi stappa mett begge to, den ene av oss sover i stolen allerede🤗
Ser veldig godt ut.
Er det. Og en kan variere med grovhet og meltyper.