Fine dager med temp like under og over +10 gir håp om tidlig sommer.
Og med den tanken i hode går vi i gang med våronna i hage både her og der…
Faren for enda dager med snø kulde er der, men den blir ignorert. Eg vet, men vil ikke vite det…
Å plante og så frø, planlegge for en sommer og høst med gode grønnsaker er givende.
Å gå det å se at det som sås spirer og gror er vel selve livet.. ?!
Vell, ingenting kommer av seg selv.. ikke for de fleste..
Hage, matproduksjon krever jobbing, noe kunnskap, tålmodighet, varsomhet, interesse, respekt …
Fikk hengerlass med jord hos en raus bonde, en av de som deler.
Vi har laga mulighet for en kjøkkenhage på berggrunn.
Kassene ble snekret og litt tang ble lagt som underlag i feb/mars.
Tang er rikt på mineraler og et godt gjødsel fra naturen selv, til naturen..
Mye jobb, men det går ant hvis ønske og interessen er tilstede..
Vi ønsker fordi det er fint å se det gror, godt å spise noe vi vet hva, reint uten gift, valget er vårt..
Frø er planta, løk, salat, brokkoli, gulrot. Snart et det potetene sin tur, de er satt til groing tidligere .
Stemorsblomstene har fått sin plass.
Å de er så vakre!! Fargerik, raus og hardfør… som oss..
Håper værgudene deler optimismen.